Praktische info

Datum: di 14 februari 2023 (12-14u)
Locatie: online
Prijs: gratis
Doelgroep: organisaties en individuen actief in de cultuursector
Niveau: ●○○○

Waar vind je middelen voor je project of werking?

Tijdens onze webinarreeks Moneymoneymoney krijg je een antwoord op deze vraag. We starten de reeks in februari met een algemeen overzicht van welke financieringsvormen er bestaan voor cultuur. In april zoomen we in op crowdfunding en in juni op leningen.  

We beginnen bij het begin. Er zijn heel wat mogelijkheden om je creatieve project of je werking te financieren. Maar hoe vind je de weg naar de meest geschikte vorm voor jouw organisatie of activiteiten?  

Tijdens dit webinar geeft onze consulente Fleur Wirtz je een duidelijk overzicht. We overlopen de verschillende soorten financieringsvormen en wat het betekent voor jou om ze in te zetten. We geven je mee hoe je kan bepalen welke vormen het beste bij jouw project of werking passen.  

Dus, ben je op zoek naar middelen? En benieuwd naar de mogelijkheden voor de cultuursector? Schrijf je via deze pagina in voor ons gratis webinar. 

Over de lesgever

Fleur Wirtz is zakelijk consulent bij Cultuurloket. Ze is gespecialiseerd in volgende thema’s: financieringsinstrumenten en creatief ondernemen.