Heb je als organisatie groeiplannen binnen het thema internationalisering, digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen of innovatie? Heb je specifieke kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen? Dien nu je project in! De tweede oproep van de kmo-groeisubsidie 2022 loopt tot en met 31 augustus.

Wat?

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) ondersteunt projecten met een maatschappelijke impact. Met de kmo-groeisubsidie ondersteunt de Vlaamse overheid kmo’s in Vlaanderen bij een ambitieus groeitraject. Dat groeitraject moet aansluiten bij een belangrijk maatschappelijk thema.

De subsidie is een maatregel om organisaties te ondersteunen met het inwinnen van strategische expertise. Je kan tot  € 25.000 krijgen voor het inhuren van een externe consultant met de nodige expertise én nogmaals € 25.000 voor de aanwerving van een strategische medewerker. 

Thema's

De kmo-groeisubsidie komt sinds 2021 met competitieve thematische oproepen. De tweede van drie oproepen in 2022 is nu actief en richt zich op de thema’s digitalisering, internationalisering, innovatie, circulair en duurzaam ondernemen

Meer weten?

Je vindt alle info die je nodig hebt op de website van VLAIO.