Ben je nog op zoek naar zomerlectuur? In hun publicatie 'Particuliere fondsenwerving door Belgische non-profitorganisaties' zetten HOGENT en Fundraisers Alliance Belgium je in de juiste richting voor de professionalisering van je fondsenwerving.

Met trots stellen HOGENT en Fundraisers Alliance Belgium (FAB) het eindresultaat voor van hun onderzoek. Dankzij de deelnemende fondsenwervers kregen ze inzicht in hoe Belgische organisaties te werk gaan, waar fondsenwervers tegenaan lopen, welke kanalen ze gebruiken, welke kansen ze zien … Al hun ervaringen werden gebundeld in een boek, gespekt met tips en inspirerende voorbeelden uit de literatuur en praktijk.

In het boek benadrukken ze het belang van een professionele fondsenwervingsaanpak om succesvol structureel giften te werven. Wil je meer weten over de onderzoeksresultaten, advies, modellen en tips krijgen om zelf met je fondsenwerving aan de slag te gaan?

Op donderdag 27 oktober 2022 komen Joke Persyn en Ann-Sophie Bouckaert van de HOGENT de resultaten van het onderzoek voorstellen tijdens ons evenement Cultuurzaken. Meer info over ons evenement vind je hier op onze website.

 

Info

Je kan het boek hier gratis downloaden. Of je kan het ook bestellen in printvorm (€30) door te mailen naar onderzoek.fondsenwerving@hogent.be.