Tijdens deze driedaagse opleiding brengen we de principes van goed bestuur tot leven. Samen met inspirerende sprekers biedt Cultuurloket een programma voor de hele cultuursector aan.

Waarom inschrijven?

Aan de hand van praktische, interactieve sessies benaderen we het thema zowel vanuit juridische als vanuit menselijke hoek. Aan het einde van de driedaagse heb je concrete handvaten die je helpen om uitdagingen binnen de organisatie te identificeren en aan te gaan.

We bieden inspiratie van experten maar willen vooral ook dialoog tussen de deelnemers aanmoedigen. Een uitgesproken netwerkmoment dus.

Voor wie?

Deze opleiding is voor organisaties die ervaring hebben met het thema en stappen hebben gezet in hun professionalisering. Vanuit de organisatie weet men wat de minimale wettelijke verplichtingen zijn en wenst men nu een stap verder te gaan door het beleid te evalueren en te verfijnen.

De opleiding richt zich specifiek op organisaties uit de brede cultuursector: erfgoedorganisaties, verenigingen en organisaties uit het sociaal-cultureel werk en organisaties actief in de verschillende kunstsectoren.

We beperken het aantal inschrijvingen tot 15 personen.

Na inschrijving zal je een vragenlijst ontvangen om te kijken waar jouw organisatie staat op vlak van goed bestuur. Ben je nog niet in orde met de minimale verplichtingen? Dan kun je eerst terecht bij onze reguliere dienstverlening en kan je je aanmelden voor de volgende reeks van de driedaagse.

Prijs?

Het inschrijvingsgeld voor de driedaagse opleiding bedraagt 210 euro (inclusief BTW).
Wie inschrijft voor de driedaagse opleiding, geniet van volgende extra's:

Locatie?

De opleiding vindt hybride plaats: dag 1 en dag 2 organiseren we online, op dag 3 vindt de opleiding plaats te Brussel.

Hier vind je het volledige programma van de driedaagse opleiding:

Laatst gewijzigd: 06/07/2022 - 16:42

Driedaagse opleiding goed bestuur: programma (september 2022)

Goed bestuur

Programma