In de week van 27 september tot 1 oktober focussen we tijdens onze inspiratieweek "Cultureel leiderschap na corona” op alle aspecten die komen kijken bij het leiden van een cultuurorganisatie post-corona. We delen onze expertise én laten leidinggevenden uit de sector aan het woord.

Zo gaat moderator Aminata Demba elke dag, van 12u30 tot 13u30, in gesprek met een leidinggevende over cultureel leiderschap na corona. Op woensdag 29 september is dat met Annelore Camps, zakelijk leider van Allez, Chantez!.

Schrijf je hier gratis in om hun gesprek te volgen. Stel je vragen en laat je inspireren!

Annelore gesprek

Annelore Camps

Annelore Camps zet creativiteit en innovatie in voor meer zinvolle connecties. Met haar projecten Allez, Chantez!, Toon&Loot, Woensdag Wensdag en Madeleine ontwikkelt ze creatieve ondernemingen die community building in de hand werken. Als consultant begeleidt ze je met handige tools, strategieën en inzichten om vanuit je passie en dromen concrete en doeltreffende actie te ondernemen.

Aminata Demba

Aminata Demba is een Belgisch-Malinese actrice en presentatrice. Ze studeerde Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. De voorbije jaren was ze te zien in producties van t’Arsenaal, KVS, De Maan, Laika, Het Zuidelijk Toneel, NTGent en Lazarus. Naast haar artistieke activiteiten treedt Aminata ook op als moderator, jurylid of spreker voor verschillende initiatieven in het brede cultureel veld.