In de week van 27 september tot 1 oktober focussen we tijdens onze inspiratieweek "Cultureel leiderschap na corona” op alle aspecten die komen kijken bij het leiden van een cultuurorganisatie post-corona. We delen onze expertise én laten leidinggevenden uit de sector aan het woord.

Zo gaat moderator Aminata Demba elke dag, van 12u30 tot 13u30, in gesprek met een leidinggevende over cultureel leiderschap na corona. Op maandag 27 september is dat met Jeroen Platteau, de zakelijke leider van Stormkop.

Schrijf je hier gratis in om hun gesprek te volgen en je vragen te stellen. Laat je inspireren!

Jeroen gesprek

Jeroen Platteau

Jeroen Platteau is al 3 jaar één van de drie stuurlui van Stormkop, de roestige vrijhaven voor mensenkinderen onder de 100 in de Antwerpse droogdokken. Voorheen was hij directeur van onder meer het cultuurcentrum van Ternat en dat van Puurs. Hij begrijpt dus als geen ander hoe het is om een cultuurorganisatie te leiden.

Aminata Demba

Aminata Demba is een Belgisch-Malinese actrice en presentatrice. Ze studeerde Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. De voorbije jaren was ze te zien in producties van t’Arsenaal, KVS, De Maan, Laika, Het Zuidelijk Toneel, NTGent en Lazarus. Naast haar artistieke activiteiten treedt Aminata ook op als moderator, jurylid of spreker voor verschillende initiatieven in het brede cultureel veld.