Praktische info

Datum: di 7 februari 2023 (10-15u)
Locatie: online
Prijs: gratis
Doelgroep: Iedereen die een aanvraag voor een projectsubsidie of een beurs binnen het Kunstendecreet wil indienen op 15 maart 2023
Niveau: ●○○○
Taal: Nederlands, maar op 9 februari kan je de sessie ook volgen in het Engels.

Dien jij een aanvraag in voor projectsubsidies of beurzen? Stel al je vragen tijdens deze infosessie van Kunstenpunt.

De eerstvolgende deadline voor het indienen van je aanvraag is 15 maart 2023. Neem vóór je deelneemt aan de sessie de infobundel door die je in aanloop naar de sessie via mail zal ontvangen of op deze pagina zal kunnen downloaden.

Programma

10u – Workshop projectsubsidies en beurzen (Kunstenpunt)
De workshops verlopen in kleine groepen deelnemers om aan de hand van concrete fictieve cases de verschillende subsidie lijnen en het gebruik van functies en disciplines te oefenen. De workshop biedt geen maatwerk voor jouw specifieke aanvraag en focust zich op de basis concepten.

11u30 – Q&A projectsubsidies en beurzen (Kunstenpunt)
Bij inschrijven voor de infosessie ontvang je een infobundel over projectsubsidies en beurzen binnen het Kunstendecreet die je ter voorbereiding doorneemt. Tijdens de Q&A ga je hier dieper op in en kan je live vragen stellen aan medewerkers van de verschillende steunpunten.
Belangrijk: tijdens deze Q&A focus je op het inhoudelijke. Zakelijke vragen kan je stellen tijdens de Q&A na de webinar correct begroten.

14u – Webinar correct begroten met Q&A (Cultuurloket)
Wij verzorgen een webinar correct begroten voor projectsubsidies met aansluitend een Q&A.
Belangrijk: Dit gedeelte zal enkel over projectsubsidies gaan!