De wereld van artiesten en cultuurwerkers verschilt erg van de wereld van ondernemers. Ze hebben andere einddoelen, spreken een andere taal en gebruiken andere middelen. Daardoor denken deze partijen niet spontaan aan creatieve partnerschappen. 
 
Artiesten zoeken naar materiaal, kennis of expertise en niet noodzakelijk naar financiële steun, maar "durven" dit niet vragen. De drempel is groot om als kleine kunstenaar naar een bedrijf te stappen. Omgekeerd zien ondernemers niet altijd wat de meerwaarde is om een artiest onder de arm te nemen om hun medewerkers op een andere manier met hun dienst of product te leren werken. Wanneer dit - eerder toevallig - toch gebeurt, zijn ze wel enthousiast.
 
Tijdens dit webinar gaan we op zoek naar hoe we deze verbinding tot stand kunnen brengen. Cultuurloket werkt hiervoor samen met Erwin Van den Brande. Erwin wil de kunstwereld en de bedrijfswereld dichter bij elkaar brengen.  Hij heeft een economische achtergrond en had management functies in verschillende technologiebedrijven. Hij is ondernemer en lag aan de basis van meerdere start-ups. Sinds 2010 is hij ook actief als beeldend kunstenaar met exposities in binnen en buitenland. Zijn passie ligt in het samenbrengen van de twee werelden met het kunstdenken als bindmiddel.

Schrijf je nu in. De dag van het webinar ontvang je in je mailbox (check voor alle zekerheid ook je spambox) een link naar de webinarroom waar je live kan volgen.