De huidige crisis zorgt voor heel wat uitdagingen, maar creëert ook opportuniteiten. Organisaties beseffen dat de digitale trein een versnelling hoger schakelt en dat ze deze niet mogen missen.

Digitalisering speelt ook een grote rol op het vlak fondsenwerving en bijgevolg de financiële stabiliteit bij organisaties. In dit webinar gaan we dieper in op hoe organisaties vanuit een toekomstbestendige strategie kunnen inzetten op digitale fondsenwerving en dataverzameling om zo hun voortbestaan te waarborgen. Dit gebeurt aan de hand van een in de praktijk bewezen methodologie en effectieve voorbeelden.

Voor dit webinar werken we samen met Koalect. Koalect is een jong Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale fondsenwerving. Het bedrijf beschikt zowel over de technologie als de strategische kennis om organisaties uit de culturele sector mee op de digitale trein te krijgen.

Dit webinar maakt deel uit van de reeks "aanvullende financiering".

De cultuursector is hard getroffen door de coronacrisis. Om een doorstart te kunnen maken, is naast subsidie de toegang tot aanvullende financiering meer dan ooit een noodzaak. In deze webinar-reeks bespreken we de verschillende bouwstenen van een duurzaam financieel plan. De volgende thema’s komen aan bod: financieringsmix, kasplanning, crowdfunding, mecenaat, tax shelter, …