Eind juni organiseerden we een webinar rond creatieve samenwerkingen tussen bedrijven en kunstenaars of cultuurwerkers. We ontdekten dat net het verschil tussen deze werelden kan leiden tot innovatieve ideeën of resultaten. Voor het bedrijf die de problematiek vanuit een ander perspectief te zien krijgt. Voor de kunstenaar die verdere verdieping vindt voor zijn of haar praktijk.

Maar er blijkt heel wat terughoudendheid langs beide kanten. Bovendien: waar en hoe vind je elkaar?

Tijdens deze workshop ‘Matching arts, culture & business’ brengen we kunstenaars en cultuurwerkers samen met bedrijven met als doel een zaadje te planten voor een toekomstige samenwerking.

We laten ons bijstaan door intermediair Erwin Van den Brande. Erwin wil de kunstwereld en de bedrijfswereld dichter bij elkaar brengen. Hij heeft een economische achtergrond en als ondernemer bouwde hij succesvol een internationaal bedrijvennetwerk. Sinds 2010 is hij ook actief als beeldend kunstenaar met exposities in binnen en buitenland. Zijn passie ligt in het samenbrengen van de twee werelden met het kunstdenken als bindmiddel.

Deze sessie is beperkt tot 8 deelnemers. Hij staat open voor individuen en organisaties.

Stel je kandidaat door in te schrijven op deze pagina. We zullen de deelnemers selecteren op basis van een intake. Daarover vind je meer info in de bevestigingsmail.

Deze workshop wordt digitaal georganiseerd via een Zoom-meeting.